Πώς θα λειτουργήσουν φέτος ξενοδοχεία, κάμπινγκ και rent a car – Αναλυτικά όλες οι οδηγίες

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, τα κάμπινγκ, αλλά και οι υπηρεσίες τουριστικών μετακινήσεων όπως τα rent a car. Ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες για τους συγκεκριμένους κλάδους του τουρισμού, οι οποίοι μετράνε πλέον αντίστροφα για την επανεκκίνησή τους. Read More

Αποδεκτή τροπολογία για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων

Βουλευτική τροπολογία, που διευκολύνει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατοχύρωσης των διακριτικών τίτλων τους, έκανε δεκτή ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συζήτησης του «καταδυτικού νομοσχεδίου» από την Ολομέλεια της Βουλής. Read More

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα. Read More

Οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία και οι συντελεστές της σειράς απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές προτού επιστρέψουν ξανά στο σετ και στα γυρίσματα τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν εξελίξεις στις ιστορίες όλων των πρωταγωνιστών.

Μια από αυτές τις ιστορίες η οποία έμεινε «ανοιχτή» είναι αυτή του Λάμπρου με την Ελένη. Συγκεκριμένα, ο Κυπραίος υπό την επήρεια των ναρκωτικών ουσιών που κυλούν στο αίμα του και βαθιά πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Ελένη, ενημερώνει τον Λάμπρο πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο.

Ο Λάμπρος «παγώνει» στο άκουσμα αυτού. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως στα επεισόδια που θα προβληθούν το ερχόμενο φθινόπωρο, ο Λάμπρος θα ζητήσει από την Ελένη να χωρίσουν ενώ εκείνη θα θυσιαστεί για τις αδελφές της και θα αναλάβει εξολοκλήρου την ευθύνη για το φόνο.

Τώρα όμως, έρχεται ένα ακόμα spoiler που φέρνει τα πάνω-κάτω. Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ότι της είπε ο Θέμης Μάλλης στο ακουστικό.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο δάσκαλος και η μεγάλη αδελφή Σταμίρη θα αρραβωνιαστούν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ