Πώς θα λειτουργήσουν φέτος ξενοδοχεία, κάμπινγκ και rent a car – Αναλυτικά όλες οι οδηγίες

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, τα κάμπινγκ, αλλά και οι υπηρεσίες τουριστικών μετακινήσεων όπως τα rent a car. Ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες για τους συγκεκριμένους κλάδους του τουρισμού, οι οποίοι μετράνε πλέον αντίστροφα για την επανεκκίνησή τους. Read More

Αποδεκτή τροπολογία για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων

Βουλευτική τροπολογία, που διευκολύνει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατοχύρωσης των διακριτικών τίτλων τους, έκανε δεκτή ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συζήτησης του «καταδυτικού νομοσχεδίου» από την Ολομέλεια της Βουλής. Read More

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα. Read More

Τη δέσμευση ότι «δεν θα απολυθεί κανείς» φέρεται να έδωσε η διοίκηση του «Έθνους της Κυριακής» στην ΕΣΗΕΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το ιστορικό φύλλο θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά μεθαύριο.

Ιθύνοντες από την εταιρεία Dimera του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, στην οποία υπάγονται επίσης το ethnos.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Open διαρρέουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για όσους το επιθυμούν με μπόνους μισθών.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα απορροφήσουν είτε στα άλλα μέσα ενημέρωσης είχε σε ένα νέο εγχείρημα που υπάρχει στα σκαριά.

Τη Δευτέρα πάντως οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να κουβεντιάζουν για το μέλλον τους και εκεί, όπως μαθαίνουμε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Dimera.

Μεθαύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του «Έθνους της Κυριακής»

Στην αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» αποφάσισε να προχωρήσει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Κατά συνέπεια το φύλλο υπ’ αριθμόν 143 που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 2 Αυγούστου θα είναι το τελευταίο για την ιστορική εφημερίδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις είχαν πέσει από τα περίπου 22.000 στα 14.500, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούσε να βρίσκεται στις τέσσερις μεγαλύτερες, ωστόσο το οικονομικό κόστος ήταν μεγάλο.

Θυμίζουμε ότι το «Έθνος της Κυριακής» επανακυκλοφόρησε από τον κ. Σαββίδη στις 12 Νοεμβρίου 2017 και το καθημερινό «Έθνος» τέσσερις μέρες αργότερα. Τελικά η έκδοση του ημερήσιου φύλλου ανεστάλη στις 30 Ιουλίου 2019 και του κυριακάτικου ένα χρόνο αργότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ