Πώς θα λειτουργήσουν φέτος ξενοδοχεία, κάμπινγκ και rent a car – Αναλυτικά όλες οι οδηγίες

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, τα κάμπινγκ, αλλά και οι υπηρεσίες τουριστικών μετακινήσεων όπως τα rent a car. Ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες για τους συγκεκριμένους κλάδους του τουρισμού, οι οποίοι μετράνε πλέον αντίστροφα για την επανεκκίνησή τους. Read More

Αποδεκτή τροπολογία για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων

Βουλευτική τροπολογία, που διευκολύνει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατοχύρωσης των διακριτικών τίτλων τους, έκανε δεκτή ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συζήτησης του «καταδυτικού νομοσχεδίου» από την Ολομέλεια της Βουλής. Read More

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα. Read More

Το μεσημέρι της Τετάρτης 01 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη βγήκε για τελευταία φοράστον τηλεοπτικό αέρα του Alpha. Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, παλιοί και νέοι, βγήκαν στον «αέρα» και κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές για τελευταία φορά.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που όλοι έκαναν προσπάθεια να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Τα φώτα στο πλατό έσβησαν και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε το διάλειμμα στην τηλεοπτική της πορεία.

Τι θα προβάλλει όμως από σήμερα Πέμπτη, ο Alpha στην ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Όπως είναι φυσικό, η αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον σταθμό έφερε και αναπροσαρμογή του προγράμματος του καναλιού.

Σήμερα λοιπόν Πέμπτη 02/07, στις 13.00 θα προβληθεί η ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και στις 15:30 θα ακολουθήσει η εκπομπή μαγειρικής «Μη Μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα προβληθεί ξανά στις 13.00 ελληνική ταινία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκπομπή μαγειρικής του Γιώργου Τσούλη «Μη Μασάς» στις 15.30.

Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου όμως ο τηλεοπτικός σεφ θα βγαίνει στον «αέρα» λίγο νωρίτερα, δηλαδή θα μετακομίσει στις 13.00, στις 13:50 θα προβάλλεται σε επανάληψη το «Σπίτι Είναι...» και στις 16:30 θα ακολουθεί κανονικά το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ