Πώς θα λειτουργήσουν φέτος ξενοδοχεία, κάμπινγκ και rent a car – Αναλυτικά όλες οι οδηγίες

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, τα κάμπινγκ, αλλά και οι υπηρεσίες τουριστικών μετακινήσεων όπως τα rent a car. Ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες για τους συγκεκριμένους κλάδους του τουρισμού, οι οποίοι μετράνε πλέον αντίστροφα για την επανεκκίνησή τους. Read More

Αποδεκτή τροπολογία για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων

Βουλευτική τροπολογία, που διευκολύνει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατοχύρωσης των διακριτικών τίτλων τους, έκανε δεκτή ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συζήτησης του «καταδυτικού νομοσχεδίου» από την Ολομέλεια της Βουλής. Read More

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα. Read More

Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου «έπαιξε» δυνατά πως θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μετά δηλαδή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον σταθμό.

Ωστόσο, η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την συγκεκριμένη είδηση.

Η νεαρή παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και απάντησε στο αν τελικά είχε δεχθεί πρόταση από τον Alpha.

«Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Δεν πρέπει να μιλάμε για αντικατάσταση. Όταν ένα πρόσωπο υπάρχει στην τηλεόραση, κάνει κάτι συγκεκριμένο, έχει την ταυτότητα του, έχει την ομάδα του, έχει την εκπομπή του» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκουαπαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Να μιλήσουμε για μια συγκεκριμένη ζώνη. Κανένας δεν πρέπει να μιλάει για αντικατάσταση. Δεν αντικαθιστούμε ή υποκαθιστούμε κανέναν. Αν μιλήσουμε έτσι έχουμε χάσει το παιχνίδι γιατί αυτόματα και για τον κόσμο θα τεθεί θέμα σύγκρισης».

Τέλος, η παρουσιάστρια κατέληξε: «Είχα συζητήσεις με τον Alpha γενικά για τη μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Είχα συμφωνήσει για το τέλος της σεζόν. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν.

Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ