Πώς θα λειτουργήσουν φέτος ξενοδοχεία, κάμπινγκ και rent a car – Αναλυτικά όλες οι οδηγίες

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, τα κάμπινγκ, αλλά και οι υπηρεσίες τουριστικών μετακινήσεων όπως τα rent a car. Ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες για τους συγκεκριμένους κλάδους του τουρισμού, οι οποίοι μετράνε πλέον αντίστροφα για την επανεκκίνησή τους. Read More

Αποδεκτή τροπολογία για τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων

Βουλευτική τροπολογία, που διευκολύνει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατοχύρωσης των διακριτικών τίτλων τους, έκανε δεκτή ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συζήτησης του «καταδυτικού νομοσχεδίου» από την Ολομέλεια της Βουλής. Read More

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα. Read More

To Alba Graduate Business Schoolανακοινώνει νέο έκτακτο κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στον οποίο καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στους εργαζόμενους στην εποχή του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, προστίθενται νέες ενότητες για DigitalTransformationTools και για LinkedIn, προκειμένου να υποστηρίξουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις στη νέα πραγματικότητα.

Το course ανέρχεται σε 130 ώρες μαθημάτων και οι συμμετέχοντες στον κύκλο που ξεκινάει τον Ιούνιο μπορούν να έχουν ολοκληρώσει το diploma μέχρι τέλη Ιουλίου.

Επιπλέον, το πρόγραμμα Professional Diploma in Digital Marketing προσφέρει υποτροφίες 20% σε επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα. Κάθε απόφοιτος του προγράμματος μπορεί να λάβει τη σχετική υποτροφία.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς, το Professional Diploma in Digital Marketing στο Alba έχει ανανεώσει τη διδακτέα ύλη, τόσο στο live μάθημα όσο και στο περιβάλλον eLearning, το οποίο επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους την επανάληψη ακόμα και 1 χρόνο μετά την ολοκλήρωση του course.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γραφτούν άμεσα στον νέο κύκλο μαθημάτων που ξεκινά στις 10 Ιουνίου, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα με προνομιακή early-bird τιμή έως τις 29 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες, απλά αναζητήστε ALBADIGITAL στο Google.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ